Dé embedded netwerk specialist
+31-40-2301.922

De volgende Embedded Controllers zijn beschikbaar:

IXXAT Econ 100

Embedded multi-protocol platform

Group: None

IXXAT Econ 100 combineert een breed scala aan interfaces met een unieke multi-protocol ondersteuning. Het is modulair, uitbreidbaar en eenvoudig te programmeren en biedt eenvoudige aanpassing aan uw specifieke wensen.

Het platform is ook beschikbaar als “board only”-product dat kan worden geïntegreerd in bestaande klantapparaten. OEM-versies met specifieke hardware aanpassingen en aangepaste applicatie varianten kunnen worden ontwikkeld op aanvraag.

Gebruiksmogelijkheden

  • Een eenvoudig te programmeren machine- controller die rechtstreekse aansluiting van sensoren en actuatoren mogelijk maakt
  • Een sub-controller of gateway in grotere systemen, voor het beheersen van sub-processen en het verstrekken van diverse aansluitmogelijkheden aan het bovenliggende systeem
  • Een multi-protocol gateway met uitgebreide data-manipulatie mogelijkheden
  • Een flexibel aanpasbaar en real-time controller voor veeleisende toepassingen, bijv. in robotsystemen

Toepassingen

  • Robots, testbanken, meetsystemen, laboratorium automatisering ...
  • Verpakking, drukwerk, extrusie, pick en plaatsing en montage machines ...
  • Medische machines, gebouwautomatisering, landbouw automatisering, pallet-systemen ...
  • Energiecentrales, stadion sub-control systemen, lift besturing, kranen, houtbewerking machines ...

Eenvoudige en flexibel Programmeren

Soft PLC vereenvoudigt programmering

IXXAT beschikt over een intuïtief te bedienen Soft-PLC-programmeeromgeving voor de IXXAT Econ 100 in samenwerking met een toonaangevende Soft-PLC leverancier. De Soft-PLC is in overeenstemming met IEC 61131-3 en maakt de snelle en intuïtieve programmering en configuratie van eenvoudige controle toepassingen. Dit omvat ondersteuning voor bijvoorbeeld CANopen en PROFINET.

Software Development Kits voor hoge flexibiliteit en prestaties

Met de gedachte om een snelle en efficiënte implementatie van complexe applicaties te ondersteunen, biedt IXXAT verschillende goed gedocumenteerde software pakketten voor de IXXAT Econ 100. De ADKs omvatten een uitgebreid board support package waarin alle benodigde interfaces drivers, sample applicaties, de respectievelijke protocol softwarepakket en het Linux-besturingssysteem op een SD-kaart voorgeïnstalleerd zijn. Hiermee kunnen toepassingen gemakkelijk worden ontwikkeld met behulp van C/C ++ en de standaard ontwikkeltools.

Group: None