Dé embedded netwerk specialist
+31-40-2301.922

FRC-Mobile

Mobiel embedded platform voor automotive bussystemen

De FRC-Mobile biedt een hoog prestatieniveau, een groot aanbod van interfaces en uitwisselbaar massa opslag. Bovendien zijn de interfaces en applicaties eenvoudig uitbreidbaar en aanpasbaar.
IXXAT FRC-Mobile
IXXAT FRC-Mobile
IXXAT FRC-Mobile

Embedded Platforms

Het embedded platform vormt de basis voor automotive test- en analyse-toepassingen in voertuigen en testbanken, zowel met de IXXAT ACT hulpmiddelen als met klantspecifieke software-oplossingen.
Ze zijn ideaal voor toepassingen waarbij meerdere bussystemen moeten worden samengevoegd in een enkel apparaat met zijn eigen rekenkracht. De pc is alleen nodig voor de configuratie of stimulatie/visualisatie van de gegevens, omdat de werkelijke intelligentie - voor bijv. het transport van meerdere protocollen - door het platform wordt uitgevoerd

Interfaces

Naast FlexRay zijn standaard ook CAN, LIN, en ook digitale I/O’s alsmede RS232 beschikbaar. De Ethernet configuratie-interface is aangevuld met een USB-interface. Extra interfaces kunnen worden toegevoegd door middel van interne uitbreidingssleuven. Zo kan, naast extra FlexRay en CAN-interfaces, ook Bluetooth en GSM / GPS-interfaces worden toegevoegd. De ingebouwde SD-kaartsleuf maakt het bijwerken van de configuratie mogelijk, zelfs zonder een aangesloten PC. Daarnaast kan deze gebruikt worden als multi-bus datalogger voor grote hoeveelheden gegevens.

Ontwikkelplatform

Voor de meeste toepassingen, biedt IXXAT de juiste configuratie en analyse-tools aan voor de Embedded Platform. Er zijn echter altijd zeer specifieke toepassingen waarbij een accurate op-maat oplossing vereist is. De open architectuur van het IXXAT Embedded Platform maakt het beschikbaarsteleln van aanpassingen of uitbreidingen zeer snel mogelijk. Zo nodig kan dit ook worden uitgevoerd door de gebruiker op basis van de software development kit.

Technische gegevens
Interfaces - Max 1x FlexRay A/B-kanaal, (10 MBit/s)
  - Max 4x High-Speed CAN-interfaces
  - Max 1x Low-Speed CAN-interfaces
  - 1x LIN-interface
  - 1x RS232-interface
In-/uitgangen - Max 4x digitale ingang (max. 34 V)
  - Max 4x digitale uitgang (max. 34 V, 1 A)
Aanvullende interfaces - SDHC-kaart Slot
  - 2 int. uitbreidingsslots (mPCIe vormfactor)
  - Voorbereid voor Bluetooth, GSM/GPS, Automotive Ethernet
PC-aansluiting Ethernet 10/100 Mbit/s, WiFi of USB 2.0
Connectoren - 30- en 48-polige SHS plug
Temperatuurbereik -40 ° C t/m +80 ° C
Voeding 6 - 36 V DC; 350 mA typisch bij 12 V
Afmetingen 190 x 180 x 60 mm
Leveromvang
- FRC-Mobile
- Run-time licenties (optioneel)
- Voedingskabel
- SCE
- Gebruikershandleiding

Bestelnummer(s)

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in de FRC-Mobile? Vraag dan, geheel vrijblijvend, een offerte aan. Wilt u meer informatie? Stuur dan een mail naar of ga naar onze contactpagina.
Bellen kan natuurlijk ook, we zijn bereikbaar op 040-2301.922. We helpen u graag en bieden u direct praktisch advies en ondersteuning.